ΎΔΡΑΙΚΗ ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ, Ύδρα, Σαρωνικός
Πανοραμική άποψη λιμανιού Ύδρας
 
home
επικοινωνία
προσθήκη στ' αγαπημένα
english | ελληνικά
 
Καλωσήρθατε στην ΥΔΡΑÏΚΗ ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ!

Η Ύδρα, με την ιδιότυπη αρχιτεκτονική της και τη συνεχή προσφορά της στον τουρισμό και στην πολιτιστική ζωή της χώρας μας, παραμένει το στολίδι του Αργοσαρωνικού και ένα από τα σπουδαιότερα θέρετρα της Ελλάδας.

H πόλη, φαντάζει σαν ένας πίνακας ζωγραφικής με γκρι, άσπρα και μπλε χρώματα πάνω από το γαλάζιο της θάλασσας, αληθινό υπόδειγμα αισθητικής. Βρίσκεται στο κέντρο του νησιού και είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στη βραχώδη πλαγιά, γύρω από το λιμάνι, δημιουργώντας μια μοναδική αρμονία μεταξύ αρχιτεκτονικής και περιβάλλοντος.

Με την πρώτη σας επίσκεψη, ένα συναίσθημα μαγείας σας περιβάλλει.
Ίσως να είναι η μοναδική αρχιτεκτονική και γραφικότητα του νησιού, ίσως πάλι να είναι η μακρόχρονη και η πολιτιστική κληρονομιά του ή ίσως όλα μαζί.

 

Η εταιρεία ΥΔΡΑÏΚΗ ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ έχοντας πείρα 25 ετών δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών και των αναπαλαιώσεων κάθε είδους κτηρίων. Σήμερα η εταιρεία μας επεκτείνει τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς κατασκευών.

Με το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της σας εξασφαλίζει άψογες κατασκευές με ταχύτητα, συνέπεια και υπευθυνότητα.

Σας παρέχει επίσης οικονομία χρημάτων και χρόνου, καθώς και πολυετείς εγγυήσεις για την καλή κατασκευή των κτηρίων σας. Τέλος σας συμβουλεύουμε για αγοροπωλησίες ακινήτων παρέχοντας σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

 

Home | Η Εταιρεία Μας | Προδιαγραφές Κατασκευής | Επιλέξτε την Ύδρα | Ακίνητα - Οικόπεδα | Επικοινωνία
Web Creations by: Mg-greg